top of page

OH YEAH!!! 4 Nominaties voor de Coiffure award 2014!!

Vanmidag kwam de postbode weer goed nieuws brengen! 4 nominaties voor de Coiffure award 2014! 

De Coiffure award is de belangrijkste wedstrijd voor kappers in Nederland. Je moet een haarmode-collectie ontwerpen en vast laten leggen in een foto-serie. Een serie bestaat uit 4 foto's waarmee je jou visie op haarmode op dit moment kunt laten zien. De foto's worden beoordeeld op (vooral) het haar maar het gaat ook om het totaalbeeld dus model-keuze, visagie, styling & fotografie tellen ook mee. In de maanden oktober, november, december en januari zijn we bezig met plannen, voorbereiden, modellen boeken en de shoots zelf. Eind januari moeten alle foto-series binnen zijn bij de organisatie van de Coiffure award en vandaag (28 maart) werden de nominaties bekend gemaakt. Dat gaat (lekker old school) per post!

 

Dit jaar hadden we met 4 series meegedaan en... 4 nominaties binnengehaald! In de categorieen Dames, heren, pers-award en team-award. De dames en heren award zijn commerciele categorieen, pers-award word gejureerd door redacteuren van mode en beauty bladen / websites en bij de team-award wordt het werk van het hele team beoordeeld. Er worden 6 teams in heel Nederland genomineerd dus daar zijn ze erg trots op natuurlijk! 

 

Op 11 mei is de gala-uitreiking in de Rai Amsterdam. Binnenkomen over de rode loper, opgewacht door fotografen en televisie-crew's... Het is de Oscar uitreiking! Maar dan in Nederland.. Hahaha 

De afgelopen 12 jaar is het ons ieder keer gelukt om nominaties binnen te halen, meerdere malen werden we 2e of 3e en in 2012 de 1ste prijs! Hopelijk dit jaar weer! 

 

Wat vinden jullie van onze serie's? Laat het ons weten op Facebook!

bottom of page