top of page

Appointment

Belangrijk bij het maken van een online afspraak:

Als je gegevens al goed bij ons in de computer staan dan kun je inloggen met je mail-adres en je postcode, als dat niet zo is kun je zelf een account aanmaken.

Als je een afspraak gemaakt hebt krijg je een bevestigings-mail en kun je je afspraak terugvinden bij geplande afspraken als je ingelogd bent. Het kan ooit zo zijn dat je bevestigingsmail niet aankomt door bijvoorbeeld spam-instellingen van je mail-server. Je kan je afspraak dan toch terugvinden als je ingelogd bent. Lukt het niet bel ons dan even.

Wil je je online gemaakte afspraak veranderen of annuleren bel ons dan aub dan is voor ons het makkelijkst en het snelst.

 

Voor de knipafspraken kun je kiezen uit knippen / drogen of knippen / modelfohnen. Het verschil is dat bij modelfohnen je haar helemaal met borstels in model wordt gefohnt en bij drogen worden geen borstels gebruikt. Heb je lang haar kies dan aub voor de lang haar behandelingen want we reserveren daar meer tijd voor.

 

Wil je ook gekleurd worden dan kun je dat ook via het online systeem plannen maar dan gaan wij uit van een eenvoudige kleuring . Dwz: Bijvoorbeeld 1 geverfde kleur of klassieke highlights. Wil je iets bijzonders (nou is natuurlijk alles wat we maken bijzonder..! ;-) bel ons dan gewoon even. Dus als je bijvoorbeeld heel veel haar hebt of je wilt van donker naar blond of je wilt een Balayage dan vinden we het prettig om je even aan de telefoon de spreken zodat we je afspraak zo perfect mogelijk in kunnen plannen.

 

Ons telefoonnummer is 0492 52 70 10

 

Niet nagekomen afspraken brengen we in rekening.

bottom of page